Launca е един от водещите китайски производители на интраорални скенери. Отличителните им черти са високата надеждност, бързина и доказаната точност. За нас, като дистрибутор на апаратура, е важно и отношението на производителя към крайните клиенти. То е безупречно и коректно, което ни кара да сме щастливи от факта, че сме техен партньор.

Компанията разработва няколко модела, като покрива пълния диапазон в сферата на интраоралните скенери. Предлагат се:

  1. Портативни модели, свързващи се към компютър (лаптоп) на клиента с кабел или безжично.
  2. Пълен комплект от скенер, количка, вграден компютър и тъчскрийн за максимално улеснение при работа.

Софтуерът е изключително опростен и лесен за работа, което пести ценното време, както на лекаря по дентална медицина, така и на пациента. Лицензът му е неограничен, няма допълнителни такси и ъпдейтите не са задължителни.

Пълна информация за продуктите на Launca можете да видите в сайта на производителя, който предлага и интерфейс на български език:


3DISC е американо-френска компания, която се развива изключително бързо, което привлече вниманието ни към техните продукти. Моделите интраорални скенери се отличават с много малък размер, изключително високи бързина и точност. Естествено, компанията е силно ориентирана към потребителите си, което за нас е важна черта за дълготрайни бизнес отношения.

Софтуерът е без допълнителни такси и работи с външно приложение за дизайн на усмивката DTS PRO. Допълнително има специален модул за пациентска комуникация. Също така може да се интегрира в пациентския софтуер на Carestream Dental, което улеснява при планирано водене на импланти.

В сайта им можете да откриете пълна информация за актуалните продукти:


Скенерите на Fussen S6500 и S7000 дават голяма свобода на действие благодарение на различните размери сканиращи накрайници, управлението на процеса на сканиране посредством бутона за включване, изключително опростения софтуер и възможността да изберете модел с кабел или безжичен такъв на еднаква цена. За нас това е най-достъпният път към дигиталния отпечатък. Брошурите на двата модела можете да разгледате от тук: